Kategori: Vücut Geliştirme Duyuruları

15 Mayıs – 22 Mayıs 2026 ÖN KAYIT TARİHLİ MUĞLA MARMARİS 1. KADEME KURS BÜLTENİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

  1. KADEME MUĞLA MARMARİS KURS TARİHİ: 12 - 16 HAZİRAN

15 Mayıs – 22 Mayıs 2026 ÖN KAYIT TARİHLİ MUĞLA MARMARİS 2. KADEME KURS BÜLTENİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

2.KADEME MUĞLA MARMARİS KURS TARİHİ: 12 - 16 HAZİRAN

Referans kodu ulaşmayan adaylar, ön kayıt tarihinin son gününe kadar bekleyebilirler. Bu süre içinde kodun ulaşmaması hâlinde mevcut kursa katılım sağlanamaz; bir sonraki kurs döneminde yeniden başvuru yapılabilir.

Federasyonumuz Antrenörlük Kurs ücretlerimiz sadece; başvuru yapan kişilerin referans kodu geldikten sonra gelen referans kodu ile ödeme işlemi gerçekleştirecektir.

Kredi Kartı/IBAN ödeme işlemi yapılmayacak olup, sadece REFERANS numarası üzerinden yapılan ödemeler kabul edilecektir.

(Referans kodu gelmeden ödeme YAPMAYINIZ)

Ödeme işlemleri; TEB Bankası Şubeleri üzerinden ya da TEB İnternet Bankacılından, Ödemeler > Fatura > Faturalar> Hizmet Tipi- Diğer > Kurum Tipi – Gsb Federasyon > T.C. Kimlik Numarası girilerek yapılacaktır.

ÖN KAYIT ESNASINDA BAŞVURU YERİNE DİKKATLİCE OKUYUNUZ KURSLAR ARASI AKTARIM YAPILAMAMAKTADIR. 

Paylaş